Esmaspäev, 18. jaanuar 2021  

Laaksaare ja Piirissaare sadamad avatud

3. ja 4. septembril toimusid Meeksi ja Piirissaare valdade piiril kaks väga suurt sündmust, mille väärtust on raske alahinnata, kuna nende mõju antud piirkonnale on väga tugev. Nimelt 3. septembril võeti vastu Mehikoorma ja Laaksaare sadama vaheline teelõik, millele sai peale tolmuvaba teekate. 4. septembril võeti vastu Laaksaare ja Piirissaare sadamad. Korralikud teed ja hea ühendus on liikumise turvalisus ja kiirus, ressurside ja aja kokkuhoid, inimeste hea- ja rahulolu, teenuste parim kättesaamine. Võib julgelt öelda, et autotranspordiga liikumine selles suunas on kõvasti paranenud. Loodan väga, et sellised suured sammud valdade arengutes hõlbustavad inimeste liikumist ja annavad nendele piirkondadele tuult tiibadesse.

Aleksandr Suvorov
Meeksi vallavanem

Добавить комментарий

Вы должны быть зарегистрированы , чтобы оставлять комментарии.

Иванна. Гадание

Решаю проблемы семьи, брака

привороты, остуда.

Улучшаю рост материального

благосостояния.

Избавляю от алкогольной

зависимости.

Снимаю порчу.

Ставлю защиту.

Тел. 55 95 14 59