Evelin Ilves kinkis Tiheda lasteaia lastele mängumaja

13. augustil Kasepää valla Tiheda lasteaia õuealal avati mängumaja suurusega 5 x 5 meetrit. Selle majakese kinkis Tiheda lasteaiale proua Evelin Ilves. Proua Evelin Ilves pani kevadel müüki Tallinnas Hairexpress salongis, mis kuulub Veronika Kookmaale, oma fotod ja fotode eest saadud raha annetas ta Tiheda lasteaia mängumaja jaoks. Raha saadi kokku natuke rohkem kui 5000 Є.
Avamisele olid kutsutud kõik need, kes omale pildi ostsid. Nendeks olid Igor Bernovski, Elisabeth Heatherington, Angelika Maalmann, Dr. Angelika Saupe-Berthold, Virve Parik, Kadi Lambot, Virzinja Kotkas, Janek Mäggi, Kadi Lambot, Tiia Bõstrova, Rein Kilk ja Eike ja Ilmar Tennokese. Ühe kauni pildi lilledega kinkis Evelin Ilves ka lasteaiale.
Meie lasteaias kõige kõvem sõna on aitäh ja praegu on mul võimalus aitäh öelda kõigile nendele, kes selle majakese juures tegevad olid. Me unistasime sellisest majast juba ammu. Elame looduskaunis, kuid tuulises kohas ja lapsed käivad õues iga ilmaga. Mõnikord on vaja sellist varjualust, kuhu peitu pugeda. Ning nüüd on meil võimalus rikastada õuesõppe tegevusi ja muusikalisi tegevusi ning muid üritusi. Me oleme väga õnnelikud oma uue majakese üle.

Maris Rohtla,
Tiheda lasteaja direktor

Rubriik: Määratlemata

Добавить комментарий

Вы должны быть зарегистрированы , чтобы оставлять комментарии.

Иванна. Гадание

Решаю проблемы семьи, брака

привороты, остуда.

Улучшаю рост материального

благосостояния.

Избавляю от алкогольной

зависимости.

Снимаю порчу.

Ставлю защиту.

Тел. 55 95 14 59

 

Объявления

 

 

РЫБАЛКА
НА ЧУДСКОМ
ОЗЕРЕ
(Эстония)

Рыбалка как лучший
вид отдыха для всей семьи,
в любое время года:
лодки, баня, коптильня, гриль,
удобный ночлег.

Заявки принимаем по
электронной почте
peipus@rambler.ru
или по телефону

(+372) 5347 2127