Teisipäev, 26. oktoober 2021  

Jutud tänapäeva Peipsi luuletajatest. Juta Nõmme: „ Mõned read“ armastusest ja kodumaast

Mul on õnnestunud hulk aastaid toimetada valla ajalehte Kasepää Teataja ja kirjutada lugusid erinevatest inimestest, viibida erinevail aastail pea kõigil üritustel, erinevates külades. Mind on kutsunud oma õhtutele ka pensionäride klubi Pilliroog liikmed. Ma ei väsi seniajani imetlemast neid inimesi ja imestamast nende energia, reipuse ja elurõõmu üle. Paljudel Eesti elanikel on tulnud kokku puutuda raskete aegadega nii enne kui ka pärast sõda. Ent need maainimesed ei muutunud kurjaks, vaid säilitasid hea suhtumise ümbritsevasse, naabritesse ja oma kodukohta. Vanusele vaatamata esinevad meie seeniorid alati originaalse kavaga – tantsude, laulu ja huumoriga. Ühesõnaga, elavad ega kaeble raskuste, halli argipäeva ja halva ilma üle. Üks klubi aktiivne liige on Omedu küla elanik Juta Nõmme, keda meie kandis teatakse ka luuletajana.

Fjodor Maspanovi artikkel lugege ajalehest Peipsirannik N7/2014

Добавить комментарий

Вы должны быть зарегистрированы , чтобы оставлять комментарии.

Иванна. Гадание

Решаю проблемы семьи, брака

привороты, остуда.

Улучшаю рост материального

благосостояния.

Избавляю от алкогольной

зависимости.

Снимаю порчу.

Ставлю защиту.

Тел. 55 95 14 59

 

Объявления

Sildid