Peipsimaa aastainimene – Aleksandr Suvorov

Eelmise aasta lõpus Peipsiranniku toimetus otsustas jagada Peipsimaa aastainimese tiitlit. Sellega tunnustatakse inimest, kes oma tegevusega on aidanud kaasa Peipsimaa arengule ja kelle tegevus on suunatud kohaliku piirkonna parendamisele. Esimene selline tiitel kuulub Räpina vallavanemale Teet Helmile. Paljude lugejate ja meie toimetuse arvamusel selle aasta “Peipsimaa aastainimene” on Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov.
Viimaste aastate jooksul Meeksi vallas on saanud teoks mitmed projektid mis on parandanud kohalike inimeste olusid ja suunatud tulevikku. Ja nimelt, pidevalt areneb Mehikoorma sadama piirkond, on rajatud parkimisplats, on renoveeritud mitmeid sotsiaal suunitlusega ruume. Töötab lastehoid, kool, raamatukogud (Meeksi vallas on neid kolm), noortekeskus. Tundub, et vallas inimestel on tuju läinud paremaks. On tagasi tulnud usk, et ka ääremaal on võimalik inimväärikalt elada…

Lugege rohkem ajalehest Peipsirannik N12/2014

Добавить комментарий

Вы должны быть зарегистрированы , чтобы оставлять комментарии.

Иванна. Гадание

Решаю проблемы семьи, брака

привороты, остуда.

Улучшаю рост материального

благосостояния.

Избавляю от алкогольной

зависимости.

Снимаю порчу.

Ставлю защиту.

Тел. 55 95 14 59

 

Объявления

 

 

РЫБАЛКА
НА ЧУДСКОМ
ОЗЕРЕ
(Эстония)

Рыбалка как лучший
вид отдыха для всей семьи,
в любое время года:
лодки, баня, коптильня, гриль,
удобный ночлег.

Заявки принимаем по
электронной почте
peipus@rambler.ru
или по телефону

(+372) 5347 2127