Mustvee linnapea Max Kaur: “Võiks kaaluda Peipsimaa omavalitsuse rajamist»

6. mail 2015.a., kohtusid Peipsi pealinnna juhtkond, Mustvee linnapea Max Kaur ja linnavolikogu esinaine Riina Pajula, Jõgeva maakonna delegatsiooni koosseisus Eesti Vabariigi riigihalduse ministri Arto Aasaga, et arutada riigi haldusreformi, piirkondade konkurentsivõime tõstmise programmi, Euroopa Liidu projekte aastateks 2015-2020.
“Mustvee on aastaid nõudnud Konstantin Pätsi aegsete piiride taastamist. Peipsi pealinnas hetkel valminud on sadam, promenaad, sild, tulevikus SPA ja palju muud. Kindlasti soovime Mustvee Sadamasse, piiriületamispunkti, mis hüppeliselt edendaks kogu piirkonna majandust. Omavalitsuste suurendamise käigus võiks mõelda ka suuremate omavalitsusüksuste ümbernimetamisele maakondadeks. Miks mitte näiteks Peipsi maakond. Omavalitsuste süsteemi korrastamine aastaks 2018 on üks õige mõtte riigi 100. sünnipäevaks”, arvaв Mustvee linnapea Max Kaur…

Rohkem lugege ajalehest Peipsirannik N5/2015

 

Telli ajaleht Peipsirannik


Osta ajaleht Peipsirannik

Добавить комментарий

Вы должны быть зарегистрированы , чтобы оставлять комментарии.

Иванна. Гадание

Решаю проблемы семьи, брака

привороты, остуда.

Улучшаю рост материального

благосостояния.

Избавляю от алкогольной

зависимости.

Снимаю порчу.

Ставлю защиту.

Тел. 55 95 14 59

 

Объявления

 

 

РЫБАЛКА
НА ЧУДСКОМ
ОЗЕРЕ
(Эстония)

Рыбалка как лучший
вид отдыха для всей семьи,
в любое время года:
лодки, баня, коптильня, гриль,
удобный ночлег.

Заявки принимаем по
электронной почте
peipus@rambler.ru
или по телефону

(+372) 5347 2127